Bestellen

Ik wil klant worden, hoe doe ik dat ?

U kunt een account aanmaken op de website. U vult in ieder geval de verplichte velden van het aanvraag formulier in. Na controle van uw bedrijfsgegevens ontvangt u bericht dat uw account is geactiveerd.

Hoe zit het met de prijzen?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bent u gevestigd in het buitenland binnen de Europese Unie en heeft u een BTW nummer, dan wordt er geen BTW in rekening gebracht. Voorwaarde is dat wij over een geldig BTW nummer van u beschikken.

Hebben jullie een minimum orderbedrag ?

Ons minimum orderbedrag is € 200,-.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu ?

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de contactpagina.

Ik kan niet inloggen met mijn login gegevens.

Als u niet (meer) in kunt loggen met uw login gegevens, dan neemt u contact op met de klantenservice op telefoonnummer 0314 846 579.

Ik wil de producten bekijken. Kan ik langskomen ?

U kunt altijd langs komen om onze producten te bekijken en mee te nemen.

Gebruik van foto's en/ of teksten

Alle foto’s en teksten op de website van Lifestyle Trading zijn beschermd door het auteursrecht. Kopiëren of publiceren zonder toestemming van Lifestyle Trading is NIET toegestaan.

Levering

Wie levert jullie pakketten af en wat zijn de verzendkosten ?

Onze pakketzendingen worden in Nederland bezorgd door PostNL/ DPD. Zij bezorgen in principe op de volgende werkdag dag nadat je van ons bericht hebt gehad dat uw zending is verzonden. De verzendkosten zijn conform de pakketdienst.

Wat is jullie levertijd ?

Indien alles van je bestelling op voorraad is, zal deze direct worden verzonden en heb je deze de volgende werkdag in huis. Duurt het onverhoopt nog langer, dan zullen wij overgaan tot levering van de producten die er wel zijn. De rest wordt dan kosteloos nagezonden.

Kan ik op een ander adres laten bezorgen?

Je kunt tijdens het bestel proces aangeven dat je je bestelling op een ander adres wilt laten afleveren. Dit dient uw wel steeds per order opnieuw aan te geven!

Kan ik mijn bestelling ook ophalen ?

Ja, dat kan. Je kunt dit in het bestelproces ook aangeven. Je betaalt in dat geval geen verzendkosten. Desgewenst kun je je bestelling direct veilig per PIN afrekenen. Indien je je bestelling wilt afhalen, stem dit dan wel even af met onze klantenservice. Dan zorgen wij dat alles voor je klaar staat. Klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 0314 846 579 (Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 – 17:00 uur).

Krijg ik een Track & Trace code voor mijn pakket ?

Nadat je bestelling bij ons door PostNL/ DPD is opgehaald ontvang je op het opgegeven e-mail adres een mail met daarin een Track & Trace code. Hiermee kun je zien waar je pakket zich bevindt. Daarnaast kun je ook aangeven dat u uw pakket op een andere dag en/of een ander adres wenst te ontvangen. Dit kan in de regel tot 23:59 uur op de dag van ontvangst van de e-mail.

Mijn zending is beschadigd. Wat nu ?

Het is altijd vervelend als blijkt dat de zending ondanks onze zorg niet in goede staat bij je aankomt. In het uiterste geval weiger je de zending. Wij ontvangen hem dan retour. Als je een complete zending weigert, meldt dit dan wel even aan ons! Als blijkt dat een deel van de producten is beschadigd, dan kun je contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 0314 846 579. Indien mogelijk maak je foto’s en stuurt deze per e-mail naar ons toe. We zullen echter in alle gevallen samen met jou tot een voor beide partijen bevredigende oplossing komen.

Betalen

Hoe kan ik betalen ?

Je kunt gedurende het bestel proces in de webwinkel kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij afhalen te betalen met PIN of contant.

Wanneer krijg ik een factuur ?

Op het moment dat je bestelling wordt verzonden ontvang je een factuur per e-mail. Je ontvangt de factuur als PDF bijlage. Om deze te kunnen lezen heb je op je PC een PDF reader, zoals bijvoorbeeld Adobe Reader, nodig.

Wat is jullie rekening nummer ?

Je kunt betaling overmaken naar:

Rabo Bank rekening: NL71 RABO 0303 9895 99
SWIFT / BIC code: RABONL2U

Rekeningen t.n.v. Lifestyle Trading VOF

 

 

groenewoudgv