Groothandel mozaïek lampen – Lifestyle Trading. De B2B groothandel.

Wij zijn een groothandel in mozaïek lampen, alle producten in onze collectie zijn handgemaakt. Wij richten ons onder andere op detaillisten, stylisten en interieur adviseurs. Ook verzorgen wij de inrichting van horeca-gelegenheden, hotels en wellness centra.

Wij garanderen een constante kwaliteit van onze producten, welke voldoen aan alle wettelijk gestelde veiligheidseisen.

Ben je winkelier en wil je onze mozaïek lampen gaan verkopen, je bent van harte welkom! Wij bieden je gunstige inkoopprijzen en een snelle levering.

Ben je consument? Via deze link ga je naar de winkel voor consumenten.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ben je gevestigd in het buitenland binnen de Europese Unie en heb je een BTW nummer, dan wordt er geen BTW in rekening gebracht. Voorwaarde is dat wij over een geldig BTW nummer van je beschikken. Voor verzending rekenen wij de standaard PostNL tarieven.

Klant worden?  Laat je gegevens achter, na controle van je bedrijfsgegevens activeren wij jouw account en kun je inloggen.

Wij kijken er naar uit om met je samen te werken!

Jouw voordelen om bij Lifestyle Trading in te kopen:

* Groothandel lampen.
* Ruime voorraad mozaïek lampen.
* Snelle levering.
* Advies op maat.

KvK nummer: 63359227
BTW nummer: NL855202841B01
IBAN: NL71 RABO 0303 9895 99
BIC: RABONL2U

Alle foto’s en teksten op de website van Lifestyle Trading zijn beschermd door het auteursrecht. Kopiëren of publiceren zonder toestemming van Lifestyle Trading is NIET toegestaan.

Bewaren